Bsp

Sy mom to be pregnant 22weeks, semalam 1st time minun air gula result buat sy murung 10.1 kencing manis. Murung terus sy sbb tak sangka boleh kena. Balik rumah nangis bila fikir. Macam mana ye nk jaga makan sebelum jumpa pakar pemakanan ni? Pening fikir ? Anak 1st Umur baru 25

1 Balas

Sama dgn result sy lepas minum air gula masa 9weeks. 10.1, sy sekarang 29weeks n start insulin dh sejak 2bulan lepas. Jangan murung atau nangis, pemakanan kena jaga walaupun sy sendiri kadang2 terbabas 😅 sy xboleh terlebih atau terkurang makan sbb sy ada GDM dan anemia sekali. Mmg payah sikit jaga makan.

5y ago

Beli di farmasi