Cpt lapoo n masuk angin

Sy mngndung ni cpt lapo.skjp2 nk mkn huhuhu..klw lmbt mkn cpt terase angin dlm perut n kepala.sape sama mcm sy.share pglmn.tq

1 Balas

Saya masa pregnant sebelum ni pun mcm tu. Baru sejam sebelum tu makan, sejam kemudian macam 'kebuluran' semula. 😂😂 Cepat betul laparnya 🤭. Tips daripada Ibu2 Asian Parent yg lain, kita kena makan dalam kuantiti yg sikit tapi kerap kalau jadi macam ni. Semoga dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye awak. Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms