Angin dlm perut

salam nk tnya.. sy cpt lapar ,bila lmbat mkn perut msuk angin n cpt naik ke kpala jd migrain.. vitamin apa or petua ?

3 Balas

Kena makan ontime sis, saya sejak prgnant angin lain mcm, perut tak boleh nk kosong atau lmbat makan. Kalau hsbnd saya suka beli kekacang and kurma, suruh kudap2 sebelum waktu nk makan lunch ka ap. Kalau sis lapar ka ap, sedia kan biskut lemak tu ke atau roti.

mengandun lain sgt time kita xmgandung.. ini kul 6 dah lapar so buat lah air suam2 mkn dgn roti o pun ok tuk alas perut supaya x angin . klau dah angin dia bole bawak smpai ke malam uu

bila rasa lapar kena mkn. buat alas perut dlu pon xpe, kalau x sempat nak amek heavy food. standby biskut ke roti ke kekacang ke dlm beg.