Alahan makin teruk

Sy bru 7weeks . Awal² dlu sy xleh mkn nasi,bau asap tpi skrng hmpir sume mknan sy xlalu mkn . Even minum susu n mkn buah sy cpt loya tpi sy pkse jgk sbb sy gastrik even sikit. Makin sakit sejak pregnant ni tpi nsib baik muntah kluar angin je. Tdi tersalah mkn cekodok berangin teruk dlm perut ni nyesal mkn. Penat xyh ckp la mcm bru lps bt rumah penat dia .Sy xthu la ap lgi yg sy bleh mkn hrp sekejap jela alahan ni🥺🥺

2 Balas

Samala, 7w tklalu makan, saya pelbagaikan makan, roti buah, nasi mmg sy tak boleh makan

cube mkn epal ijau..buah kering..kismis..air suam

1y ago

epal hijau sy mkn sikit2 je sbb loya tpi sy bleh habiskan sebiji . buah kering n kismis nnti sy nk beli . air suam sy kne biasakan sbb terbiasa minum air kosong je