sakit tulang pinggul

Sy mngndung 21week..sejak awal khmilan tulang pinggul sblah kanan sy sakit sgt. Ngilu rasa dia..mcm tulang blnggar tulang..ada kah biasa bg ibu mngndung ?sblum ni x pnah pn rasa mcm ni..ni smkin lama , smkin sakit...kdg² nak brdri pun , kna slow² pijak sblah kanan , klau x , ngilu yg amat..nk tnduk atau rukuk pn , harapkan kaki kiri , ibaratnya sebelah kanan ni x boleh terlmpau beban..sakit. Tdur pn mngiring belah kanan x boleh lama. Ada siapa² x rasa mcm sy skrg ?atau siapa² boleh kngsikn pnglaman ?

19 Balas

Say 21 weeks jgk sis.. Same sis.. Belah kanan... Bila dah baring atau dduk dkt bawah. Nk berdiri.. Dia punya sakit. Haishh. Nk urut gn myk panas.. Tkut plk..