sakit tulang pinggul

Sy mngndung 21week..sejak awal khmilan tulang pinggul sblah kanan sy sakit sgt. Ngilu rasa dia..mcm tulang blnggar tulang..ada kah biasa bg ibu mngndung ?sblum ni x pnah pn rasa mcm ni..ni smkin lama , smkin sakit...kdg² nak brdri pun , kna slow² pijak sblah kanan , klau x , ngilu yg amat..nk tnduk atau rukuk pn , harapkan kaki kiri , ibaratnya sebelah kanan ni x boleh terlmpau beban..sakit. Tdur pn mngiring belah kanan x boleh lama. Ada siapa² x rasa mcm sy skrg ?atau siapa² boleh kngsikn pnglaman ?

19 Balas

sya p0n rsa yg sama jgak.. tp blah kiri.. kl0 brjalan tu mcm sakit je nk mnapak kaki kiri nii..