Duphaston

sy mkn ubat duphaston dh 7 hari tp bleeding still ada sikit2 lgi.. biasa mkn ubat nie berapa hari eh bleeding akan stop? Doc bekalkan ubat nie utk sy mkn 1 bln..

3 Balas

Ini ubat kuatkan rahim,kalau nk mkn supplement make sure jarak antara supplement dgn ubat lain 2 jam sebelum @ selepas ambil ubat,reason: biar dua2 kebaikan ubat n supplement dpt diserap baik oleh badan.. Sy x prnh mkn ubt nie...sy amalkan shaklee...x prnh stop mkn ubt nie smpai skrg 👍

sy masa hari first darah doc suruh mkn 4 biji sekaligus terus.. keesokannya 3biji dlm masa sehari.. lepas dh makan ikut dose yg doc bgi tu.. spotting mmg nmpk kurangg dh. hari ke 3 dh tak ada. cuma kena banyakkan bed rest

sama la kita.dh mkn smnggu lbh dh ada keluar drh lgi