bleeding

Asalam semua ada tak yg bleeding tapi baby Alhamdulillah sihat...doc suruh mkn duphaston tapi still bleeding lepas 3hari mkn ubat tu...ada tak cara2 lain nak bagi stop darah ni...selalu makan ubat ni berapa lama stop ya ?

2 Balas

Waalaikumussalam, saya dulu makan sampai 2mgu. Dua kali bleeding, waktu mgu ke-5 dan skali lg mgu-14. Teruskan makan sampai habis apa yg doktor supply, kalau masih bleeding pergi ke klinik semula utk tanya pendapat jika perlu ke hospital terus utk pemeriksaan rahim.

5y ago

InsyaAllah

Bedrest je sis ngn mkn ubt doc bg..klo sakit ngn berdarah makin teruk pergi hospital cepat2.. sy dl 5 mggu bleeding lps tu stop sendiri

2y ago

sis, blh Tanya, kandungan sis Selamat ke..