Bleeding kali kedua

Sy dah bleeding time 13wks, lepas mkn duphaston ats nasihat doc, sminggu lepas tu brenti. Ad time tu sy kemas rumah sikit pastu kluar balik lendir coklat gelap. Biasa je ke? Sampai bila kena makn duphaston? Sbb nnti takboleh start makan ubat cair darah kalau still bleeding.

2 Balas

sis, sy bru 12w.. prnah bleeding and warded.. prnah kluar coklat gelap 2 kalo..smlm bru jer g kk sbb kluar lgi.. dktor ckp sy pnye rahim ni manja..so mybe sama dgn sis lh.. dktor suh bedrest .jgn buat kerja lngsung smpai kndungan kuat.. so skrg mmg xbuat apa2..risau..

ikut nasihat doc. biase nye peringkat awal ni kena jadi princess. kasi kukuh dulu kandungan tu. klu jadi mcm tu sbb buat kerja,manjakan2 diri dulu. jgn buat keje. sbb dia kasi tekanan kt perut even sapu smpah. byk kn rehat.