keluar darah

Sy minggu 17 sekrg, keluar darah warna coklat sikit... Masa hari ke2 tu sy gi jmpa doktor, doktor cakap xda apa2...,dah 5 hari berturu-turut keluar... takotnya... Mommy ada pengalaman mcm ni ke? Apa kena buat?

2 Balas

Sy ada juga keluar spotting.. cek swasta ckp bby ok.. dr keluarkan surat suruh cek klinik or hospital gov.. pg klinik..klinik suruh pg hospital bhgian kcemasan.. Dr hospital cek pon ckp xda apa2.. bby aktif.. mngkin penat or stress.. sterusnya ada cek susulan.. Alhamdulillah ok.. positif selalu ya sis

Saya rasa sis better check again & tanya doct kenapa dah 5 hari ada lagi