keluar darah ?

hi mommy, ada pengalaman keluar darah ke? Sy sekrg minggu 17, warna coklat tp sikit je, dah 5 hari keluar darah ? Masa hari Ke2 keluar darah ada gi jumpa doktor, doktor cakap xda apa2...

6 Balas

Kena pergi cek doc. Kalau bukan sebab baby atau pregnancy, boleh jadi darah dari inflammation dalam vagina wall. Dia keluar discharge tompok coklat. Tu mungkin disebabkan keputih atau melakukan hubungan seks. Apa2 pun kena consult doctor

Sy 10 weeks pregnant, klua tompok2 darah coklat tmbh2 bile byk berjalan, doc kata kene byk berehat 😊 baby plak takde pape😅

4y ago

kelua darah fresh ke coklat ya?

cuma pegi klinik luar

ada setengah org okey .. ade jugak yg mnyebabkan keguguran .. saya bru je keguguran ..mula2 kelua spotting brownish.. doc ckp xdepe .. pastu 3 ari lepas tu brcmpur ngn darah .. doc suh bnyakkan rehat. pastu xlama tu bleeding ..fresh blood .. doc ckp early miscarriage .. suh dtg lg 2minggu .. xsampai 2minggu pun ,, sakit perut ..pas magrib kantung kelua sendri ..

mungkin sis penat kot

Sy pn alami mnd yg sama. Tp bila g scan kt kk, ktanya bby xd mslh..mgkin sb sy alahan pd prduk tenusu kot. Mkin mnum mkin byk yg kuar coklat mcm drah..