Tnya pendapat

Assalamu'alaikum ibu2 semua.. sy skrg tgh pregnant ank no4 ..masa 5 week ada keluar warna coklat sikit sy terus p klinik.. doktor bg ubat kuat rahim dan vitamin.. sejak 3hr ni ada turun coklat ngan darah lendir2 sikit (bila meruang baru keluar).. dea tak keluar lekat kat seluar dalam.. sy masih makan ubat kuat rahim yg doktor bagi tu tggal 3bji lagi.. habis ubat tu saya kena p klinik pulak ka.. sebelum ni sya pregnant xpernah jd mcm ni.

1 Balas

Waalaikumsalam.. Sebaiknya sis cek kehamilan kt klinik swasta.. Ceritakan masalah kes sis kt doktor di situ. Nnt dia akan scan baby sis samaada ok atau x..