aslamulkum

Sy mengandung baru 2 bulan tapi sakit tramat sangat sakit cemanh sy nk atasi masalah ni

13 Balas

Hurmm.... Klu sis ada gastrik..sis leh mkn gaviscon tw... N kne byk minum air kosg..sbb badan cpt hydration.... Klu xnti.ms nk kencing sakit or.etc... unless bkn sakit mcm sy katakn ni berlaku sbb kurang minum air... So better sis g jumpe doc..dorg lg pakar n blh chck apa mslh sis.alami spnjng preggy ni...take care ea

sakit pd bahagian mne sis? sis kne refer doktor, takut ade ape2 masalah pd kandungan?

Sebab sy punya penyakit gestrik Tu sekarang mengandung X Ada serera makan

Kadang klau sakit bagian bawah kanan Tu sampai kapungga sakit sangat

Normal ke sakit perut macam nk bersalin kepala pening

Sis pegi scan..klu x nmpak beby terus refer hptal.

Sakit ni sampai ke kepala pening macam nk tumbang

Kadang bagian bawah Kiri tramat sakit

Takot sis kne kncing kotor

Baik mommy jumpe doc...