sakit pinggang

Sln sy tgh pregnant 8weeks 3 hri. Sy nk tnya msa pregnant leh tk mkn rebung, sbb hrini sy mkn pastu sy skit pinggang tramat sngt ni. Sakit sekiling pinggang sngt. Tk tau la klu kbtulan. Knp ya??? Sbb kndungan mkin mmbesar ke. Sp mlm2 trjaga n ad sakit pinggang cam sy

1 Balas

Rebung nak makan boleh cuma berpada2. Sbb angin tu. Pulak awk masih baru. Perut badan senang berangin. Nanti lagi sakit2 badan. Sy haritu makan pucuk ubi mcm tak ingat dunia, esoknya perut sebu + sakit2 badan.