Mohon Pencerahan dan pandangan (1st baby)

Sy mengalami keputihan ketika bersama dan akan melekat pada suami, tapi sy ade bagi thu nurse, dn ckp tu normal kalau tak gatal dibahagian kte dn pada suami.. Tapi pada suami benda ni suatu yang tak senang dan selesa pada dia (geli dn Kotor).. so kami tak bersama, sampai satu tahap suami siap beli kan pencuci wanita.. mslhnya keputihan tu bukan diluar tetapi dibahagian dalam.. ada cara Tak untuk hilangkan keputihan ni..mohon pandangan akak2 dalam ni..??.. sy bru 1st baby.. buntu untuk thu cara hilangkan.. smpi sy risau, sbb klu teruk sgt keputihan tu akn memberi kesan pada baby dlm kandungan.. kandungan bru 11week..??

1 Balas

Sye pkai sireh queen elok hilngkn kputihan..

5y ago

sye guna tu smpai dh xade lngsung smpai skrg dh ade anaK..ade stgh jual online ade jual kt jamu2...