keputihan ketul2

maaf bertanya pregnt 14week ni normal ke keputihan ketul2 keluar bila bersama suami . rasa xselesa dn malu pulak dgn suami 🥲. #firstbaby #pleasehelp #firstmom

5 Balas

klu mcm saya keputihan sy milky white kadang campur lendir jernih kadang white sahaja texture cair.. Tp bila bersama suami dia akan bergesel maka biasa nya dia jd mcm berketul kecik2.. mcm daki berwarna putih.. Nurse kata klu white tu normal. Klu ke arah kekuningan atau kehijauan tu kene bgtau doc sbb itu yeast infection..

keputihan time pregnant ni normal. yang tak normal kalau keputihan tu selain warna putih dan gatal. nanti masa checkup inform dengan nurse/doktor.

keputihan sms hamil itu normal. tp jika sampai berketul2 spt cheese sila dptka rawatan. ada jankitan pada vagina dan ubt insert boleh membantu

Sama la. Saya pun macamni. Taktau kenapa. Rasa segan.

sama lah kite...