masalh ibu yg mempnyai buasir

Sy mempunyai masalah buasir sjk sy msih single... Skank sy pregnant 6 bln so apabila sy brslin nti ade ape2 risiko x ketika nk bersalin nnti

1 Balas

Takde risiko sebab bersalin ikut vagina, bukan anus. Cuma lepas bersalin nanti nak berak tu payah la sebab ramai ibu2 yang tak buasir, tapi lepas bersalin terus buasir. Kiranya buasir ni adalah perkara yang sering terjadi kepada ibu2 selepas bersalin. Buasir + sembelit.