buasir

Macamna nk hilangkan buasir semasa mngndung ... Bhya tk buasir mse berslin nnti ? Tlg sy .. Risau

1 Balas

Hi sis sy pun alami benda yang sama mcm sis msa preggy anak ke2.. sy rendam air panas n masa kita membuang tu cuci tolak die masuk balik kedlm insyaAllah kurang nnti.. if bersalin normal semestinya buasir tu akan terkeluar balik sbb kita meneran.. cuma nak kena tahu buasir sis tu ketika membuang sakit atau pun x?? If xsakit should be ok.. if sakit sis pergi jumpa doc ye

4y ago

Ouh okay2 .. Tq info .tksakit .. Gtal ke brdrah ke smue tk just trkeluar sikit jee