selamat mlm semua

Sy mau tanya , barut murah siapa ada tahu , dkt mn ad jual , tesco 1 7rgt ,

8 Balas

Yupp..dekat shopee murah..colourful lagi,boleh pilih design boy ke girl..sy beli 5free 1..rm32..postage pun free..sy punya barang baby 70% beli dekat shopee..hari2 parcel sampai dekat opis..🤣

Kat shopee murah..kalau kat luar mmg mahal. Hr tu kat baby expo pun sehelai rm5..ada yg jual rm10 sehelai

Ha ah... Kt shopee byk.. Sy pon baru bli kt ctu.. Rm2. 40 je selai, corak2...

5y ago

https://shopee.com.my/dyra82?smtt=0.0.9

Kat ig ohmybaby_malaysia tgh ada clearence..

Kat saya 3 helai rm10 😊

Kat shopee ada jmpa rm2. Corak2 hihi

Okay tq semuaa. Dh jump dkt shopee.

5y ago

Boleh share kdai y mne sis?