baju mengandung

Assalamualaikum...sy nk jual baju mengandung beli xpkai lgsung besar beli online nk jual murah je 2 rm50...siapa berminat bgtau ye...?

10 Balas

Saiz berapa kak.. Kalau besar sy x muat... Kalau kecik okey la. Sbb sy dah 7bulan nak masuk 8bulan . tapi perut mcm org mengandung 4bulan halus x brpa npk. Tapi bnyk seluar yg x blh pakai dah.. 🤗

5y ago

Owh besar ni dik...ikut ukuran dada ok dh tp bile dpt besar dan labuh akk ni rendah...

Nak tgk gambar and size apa sis?

5y ago

Sz xxl ade sy letak gmbr semlm

boleh letak gambar ?😁

5y ago

gmbr dh letak semlm terlupe nk buh

Shate gambar sis

5y ago

Gmbr dkt atas sy bg dh

Saiz sis..

5y ago

Boleh wssp sy x nk bg gmbr...sis pkai sz ape ye

Mint

Size sis?

gambar?

Saiz?

Ni baju nye..sorry lupe letak...sz xxl...

4y ago

Salam sis,brp ukuran dada