gender baby

siapa pernah try.. boleh tahu gender baby.. kat mana ad jual ye.. klu betul2 tepat nk beli 1 hehe

gender baby
28 Balas

Canggih nya zaman skrg..kena tnya doc lah..betul ke alat ni blh cek..kot2 saje peniaga cr jln utk dpt duit..bentuk perut jer yg blh soheh jantina..mana2 yg akk teka selama ni dp kwn2 akk yg preggy alhamdulillah betul..korang yg mana dh pernah dpt baby boy n girl pasti perasan bentuk perut kita..klu ada duit blh g scan di swasta..cuba 2 ke 3 klinic berlainan..kot x sama kan..

Sy pernah pakai ni..test cakap boy..sekali scan,girl.. skrg sy sdg tunggu hari lagi..belum tau apa jantina. Apa2 pun yg penting sihat 😁.. pada sy,tak payah beli lah..lebih baik scan je😊

4y ago

Sy dah beranak..keluar girl..sah la tak betul😂

X btol. Jangan beli.. Ni tipu punya🤣... Hahaha.. Pnah bli dlu, my sis pn beli.. Result smua x btol.. Bli banyak plak... Yg btul, scan je

saya beli kt shoopee.. 12w saya dah try result blue- boy.. 27w scan 2d boy. 29w scan 5d boy jugak.. Harap baby keluar nt boy.. now 35w

4y ago

Wow.. semoga dpermudahkan 😍

sy dh try 1..naik line biru..br je scan aritu baby girl inshaAllah..ada lg 1 simpan xtry lg..hope keluar pun girl lah..

4y ago

Thx q 🤗

Xpernah beli tapi rmai yg kata tgok jgk... Ade yg kena ade yg xkena.. Check kluar pink skali kluar lelaki

Shoppee ade jual.. tp ade tu tulis 99 peratus ade tu 98 peratus.. ade yg klon ke?? 😓😓

I pernah cuba produck ni sis tapi ia tunjuk baby girl tapi scan bulan lima kata boy pula

4y ago

Thx q 🤗

beli kat shopee.test pink....gegurl...arap kuar nati betul lah girl sbb dah ada 2boboiboi

kalau nk btol2 nk tepat kna tggu umur kndungan 7 bln bru btul2 tepat.agak2nyelh