Kena pakai selalu seluar dalam ke kalau dh rasa contraction tu? Atau pn tak perlu pakai langsung?

Sy masi terfikir2 😅 masa kita dh sakit contraction tu contohnya bukaan baru 1cm, kita kena selalu pakai seluar dalam juga ke? Kalau nurse dtg nak cek bukaan, baru buka seluar dalam tu? Atau pn kalau dh selalu kena seluk utk cek bukaan tu, tak perlu pakai seluar dalam dh? Rasa bedebar pula due du nak dekat 😆 maklumlah anak first🤭

12 Balas

tgk keadaan. bra pakai je, kt LR nanti br buka jika disuruh. panties jika awal2 tu pakai je ngn pad (jika ada turun air atau darah senang nk pantau) kdg2 xyah pakai panties tp kepit je pad tu senang xyah buka2