Dalam wadasa contraction

Hi mommies, soalan i mungkin agak noob sikit😅 sambil duk layan contraction, tunggu jaln buka 8-10cm tu, mommies pakai seluar dalam tak? 😅 kan kita pakai baju hosp, kena tukar2 panties ke? Kalau pakai/tukar, saya nak sediakan seluarr dalam lebih. 😬 saya dh 39 minggu, anak first dan xpernah masuk wad. So, tkatahu heee

3 Balas

dlm labour room apa pun tkleh pakai sis. rmbut tkleh ikat. tudung tkleh ada pin, aksesori rantai, cincin semua kena buang simpan dlm beg kt wad. yg boleh pakai, baju labour room tu je. 😅 lepas beranak pun diorg pakaikan pad tali n ikatkan. tkde pakai panties pun. naik atas wad, lepas nurse check pak tali tu bru pakai panties pad tu.

klau awak masih dlm ward kena pakai rasanya.. tp klau dlm labour room mebi x perlu pakai dh..😁

kt dlm wad. sya x pakai. kadang2 ade doctor or nurse nk check. ssh klu kita pki seluar dalam