Sent help for me new mommy😭

Normal ke kalau selalu rasa ngilu kat ari2.. N normal ke kalau baby sentiasa mengeras... Lagi satu.. Mmng dh tak boleh pakai seluar or kain ke? Sebab, selalunya bila pakai seluar or kain yg longgar bahagian pinggan still rasa sakit.. Ke nak kene pakai jubah je ni😭😂😂😂#pleasehelp

2 Balas

normal sis...sbb bru2 ni sye de tny dr pkr O&G mmg mcm tu ...dr kata nnt dh sarat semua bahagian prt kte mngeras ...sbb sye pon bru 18 week slalu mngeras tpi klu rht and baring ok jer

2y ago

ohh. iyeke. terimakasih perkongsian nya

Sis dah berapa minggu? Ada cuba pakai maternity support band?

2y ago

dah 21 minggu. ada juga try pakai tapi tak kurang juga sakit