Kena pakai selalu seluar dalam ke kalau dh rasa contraction tu? Atau pn tak perlu pakai langsung?

Sy masi terfikir2 😅 masa kita dh sakit contraction tu contohnya bukaan baru 1cm, kita kena selalu pakai seluar dalam juga ke? Kalau nurse dtg nak cek bukaan, baru buka seluar dalam tu? Atau pn kalau dh selalu kena seluk utk cek bukaan tu, tak perlu pakai seluar dalam dh? Rasa bedebar pula due du nak dekat 😆 maklumlah anak first🤭

12 Balas

dlm wad sy masih pakai,kecuali lps doc masukkan belon