perkara paling seram

Sy masa pregnant, benda yg plg sy seram adalah MINUM AIR GULA... hehhehee... Lg 5hari nak kena minum air gula nie... Alahaiiii... Ibu2 mcm mana??

30 Balas

Sy kena minum hari rabu mgu depan.. Risau jugak takut tak tertelan😃

5y ago

Klu muntah sy mgkin xkan ckp dkt misi...ehehhehe...

Saya minggu dpn minum air gula yg kedua...harap2 ok lah keputusan😅

5y ago

Btul😂😂🤣

Saya pulak kene buasir time pregnant 😢

5y ago

Sy pnh jgk sis msa ank sulung, 2kali operation...

Saya lagi seram kene ambik darah

5y ago

Sis jgn tgk jarum... Tgk arah lain

samala sis...mmg seramm

5y ago

Tgk cawan & bau pn dh loya..hahaha

Good luck sis

5y ago

Alahaiii...lemah smgt....hehehe

Jarum ambil darah sebab seumur hidup tak pernah kena jarum ambil darah. Masa skolah dlu jarum nangis2. X sangka masa pregnant ni banyak kali ambil darah🤣🤣

5y ago

Sy klinik desa sis..

seram tang tkot trmunth je. ahahah . mse minum xla seram . dh minum tu yg seram . ahahah 😂

5y ago

Pelik kan ada bau yg smacam...hahaha... Bg la bau teh ka, kopi ka... Brselera la skit nk minum...hehehe

xada apa2 tu..relex2 ja

5y ago

Ank first dlu sy muntah, tp xckp dkt misi... Hehehe... Minum kali kdua xmuntah, slmt result ok

Allhamdulillah sy xde mslh mnum air gula,sbb kat kk sni air gula perisa oren,saya picit hidung time mnum,lgsung telan abis hahaha.. Smoga di mudahkan utk puan mnum air gula ek

5y ago

Klu ada perisa sedap la sis... Sy pindah tmpt baru, jd xbiasa sni... Hrp2 blh telan la... Mkaseh sis doakan sy