Minum air gula

Hari khamis ni kena minum air gula utk kali ke 3....2 kali dah gagal minum air gula ni...ada tips x ye mommies? Seram rasa...harap2 sy berjaya kali ni..

5 Balas

sy ohn baru lepas minum air gula awk masa 18week. alhamdullilah laju sy telan minum. sedap pula air gula sejuk sejuk sikit. 2kali sy minum tgk dah habis, lepas minum awk terusss balik rumah tidur, jgn makn henpon. lepas tu dtg kk. sy gitulah. selamat tak muntah balik.

Haha jgn fikir sangat awak nya. Positif thinking je. Pergi awal2 supaya dpt air gula yg masih suam then minum jgn benti2. Pastu pergi amik udara segar. Then duduk tutup mata tenangkan diri pastu dah ok sikit boleh la main phone ke baca buku. Good luck mommy!

1y ago

hehe..tq awk...tula..hrp2 boleh la minum esk....nurse suruh baring je kat kk...

Sya beli dkat farmasi yg perisa Apple balik tu sya letak dlm peti sejuk-sejuk..Bila nk pg klinik Minum sejuk-sejuk Nsb sdp rase cm twister apple plk 😅..Sy mnum laju-laju tkut mual kn Sbb perut kosong mnum manis..

same with me ..mmg xboleh go dgn air gula ..saya muntah pstu sya ckp kt nurse nk mnum dekt swasta dia ckp bole je . awak try la mnum kt swasta dia ada perisa haritu saya mnum perisa oren .mcm mnum f&n je rasa dia ..

berapa minggu dah pregnant

1y ago

dh 18 weeks dh...tp kt tmpt sy kena bt awl...management mcm tu...sbb umur dh 25 keatas..