tanya pendapat semua ibu untuk solusi masalah alahan sy yg teruk. apa ibu ibu buat?

sy makan muntah, minum muntah, minum air masak pun muntah, bau makanan muntah, tengok makanan pun muntah(hairan betul) ni kan bayang nk makan or nk minum apa pun boleh muntah. lapar tapi kalau makan mesti muntah lebih daripada yg makan or minum. ni anak pertama n baru je 5w

22 Balas

Sebijik mcm apa yg sy rasa skg sis.. Sy skg 9w.. Berat pun turun banyak 😢

Tu normal alahan selera mkn x ade..