supliment sebelum pregnan boleh ke teruskan makan bila dh pregnant?

Sy makan blackmore evening primrose + fish oil & vitamin c 500mg masa x pregnant.. pastu bila tau pregnant sy beli acid folid n tablet calcium.. Sy makan 4 suplimen ni sekarang .. ok ke ek? Cuma acid folid tu sy mkn dlu la.. lg 3 sy mkn sejam kemudian.. plan nak g klinik bila dh 10week.. so xjxberkesmptn tnya doc lg.. tnya soalan sini dululah.. huhu

2 Balas

Hi. What kind of acid folic u consume?