New obimin film tablet

Hi nak tnya ada siapa2 makan obimin x?kalau makan tu xperlu makan folid acid lg atau perlu makan folid acid juga? 1st trimester boleh x makan?#ingintahu #firstmom

2 Balas

Tak perlu makan folic acid dah. Hari tu masa buka buku pink di kk terus dpt obimin dan tanya nurse dia kata tak perlu makan folic acid dah. Dalam obimin dah ada folic acid

1st trimester mkn folic saja dlu. Obimin blh simpan smpai buka buku pink dkt kk nanti. Dh dpt result darah br consult dgn nurse.