pregnant

Sy lps bcerai dan mula berkenalan dgn suami sy yg skrng ni da mula bersama pd 22hb april dan pd 27may sy cube lakukan pregnant test dan hasil nye adalah positif..sy xpasti dan sy ingin tahu dr yg tahu n psti siapakah bapa kepada ank ini dan blh bg keterangan yg lebih dalam lg x

2 Balas

Sorry to ask, muslim or non-muslim? 😅 sebab kalau muslim should be no issue sebab tempoh edah 3bulan lebih

Kalau x pernah bersama org lain sblm tu kira anak suami awk la. Bercerai pn ada tempoh kan sblm boleh kawin lain?

5y ago

.Bulan mac sy last bersama dgn bekas hb sebelum berpisah bln april 2...pregnant test positif bln 27may..mkne nye mcm bru 1month 5day sy tlanjur ps2 sy trus test preg