baby berpeluh

Sy lahir kn anak sy bln 5... klau ingat time tu musim panas... dlm bln 7 ke 8 malaysia di landa jerebu yg teruk. T'masuk tempat sy... jdi dri bln 5 sampai awal bln9... anak sy memang jrang keluar rmh... dlm masa tu aircon.. kipas... penyejuk udara memang on terus... x de lh betul2 hadap kat anak... cukup buat dia rasa selesa...tp skrang cuaca dah ok ujan dah mula turun...sy kurang kn semua tu... tp sy perasan ank sy b'peluh... klau dia tdo siang bantal basah... sy nak tanya ada x baby lain mcm anak sy...

1 Balas

Anak sy pn mcm tu. Kne sntiasa tukar posisi tido dia sis bg dia selesa. Anak dh 7bulan dh pandai guling2. Even dlm buai kalau xselesa dia akan mengereng. Mgkin blkg badan dia panas.