datang bln

Salam sy dah 5 bln b'salin kn anak p'tama... sy nak tanya mammi2 semua biasa ke kitaran haid kita x tentu.... bln lepas sy lewat dlm 5 hari n bln ni x datang lgi... masuk ari ni dah hampir 10 hari lewat...

5 Balas

Normal je lewat lebih² menyusu badan, ada smpi 2tahun tak period² wlupun x pakai perancang.sy lepas bersalin pun kdg 3bulan sekali period.

salam sis . sama dengan saya 😂 . tiap bulan lewat 5hari . kadang bila lewat start la gabra pegi cek upt 🤣

Waalaikumussalam, normal haid tak datang kalau full bf

klu bby bf normal sis kitaran haid trganggu..

Kalo fully bf, normal cmtu sis..