Manis

Sy ketagih benda manis. Susah betul nak kawal. Biskut coklat, coklat dan yang paling suka time mengandung ni Milo sejuk dalam kotak. Haha ingatkan lepas beranak ja kena pantang.. Time mengandung ni pon tak boleh makan suka hati. Risauunyaa beratt naik lagi.. ada cara tak nk alihkan perasaan teringin manis2 ni? ???

2 Balas

Sy pn suka manis2..awl2 dlu pn suka sgt milo ais kaw.. Beli kt mamak.. Ais krim la.. Akhirnya.. Sangkut gdm..bebel dokter.. Haha..