Heartbeat baby tiada 11w 6d

Sy ke klinik sbb ada bleeding sikit siang td. 1st doktor scan dr perut, dia kata x nmpk heartbeat baby. Refer ke hospital besar. Scan dr bwh, doktor kata x de heart beat juga. Dua2 doktor scan, dia kata size baby br 8 mggu. Padahal last week scan kat KK, doktor bgtau size baby 9w+. Waktu ke KK tu 10w. Ni doktor suruh tggu seminggu utk scan semula nnti. Btl ke baby dh x de.. ada x mommies yg pernah alami benda yg sama? ???

16 Balas

Mcm adk Saya, dah 3m, dok ckp xdk heartbeat, bby Mcm 8w,,, doc bg ubt, turun sendiri.. X de rezeki adk,,, 😭

Sbar ye sis..tngu lgi 2 mngu.p scan lgi..think positive💖

Ada adik ipar sya cmtu..las2 mskk ubt n trn sdri...

Allahu Rabbi .sabr sis ade tu rezeki

Semoga diberikan yg terbaik sis.

Doa...insha Allah...