Gugur ke?

Salam. Nak tanya ada ke keguguran tanpa pendarahan? Saya scan di hospital 7w (ada kantung, baby dan heartbeat), bila scan balik dekat di KK 9w (nampak kantung sahaja) Doktor bagitau kemungkinan gugur. Tapi dah seminggu tak de bleeding lagi

7 Balas

Masa saya dalam 2-bulan macam tu pun, scan dekat KK mereka tak berani nak kata saya pregnant disebabkan dekat scan mereka tak nampak baby. Tapi nasib baik saya ada bawak scanner dari Klinik Siti Kota Warisan, memang jelas nampak baby dan saya tunjuk kepada doctor KK tu. Jadi setiap kali ada appoinment dengan kilinik KK, saya akan standby scan result daripada klinik Siti.

Saya pula suka kk coz walaupun scan nmpk x canggih tapi doc yg rawat kita tu jujur. Kalau ada problem dgn kandungan kita doc kk minta refer hospital.

Peralatan kt kk yg kurang canggih kot.. husnuzon jer okaym. Jgn stressm. Selagi c turun darah jgn risau

4y ago

In Shaa Allah Aamiinn..

Scan kt swasta je, nak yakin scan ikut bawah terus.

Hi sis camana keadaan sis lpstu?

Try scan klinik lain.

try scan kt klinik lain