Suami

Normal tak masa pregnant ni kita kurang nafsu bersama suami. Contohnya bulan Januari, saya bersama suami 2 kali je.. 26 weeks.

12 Balas

start masuk 3rd trim baru berani bersama suami . tu pun seminggu ade la sekali 🤣 hari cuti 😅 mmg malas betul tapi fikirkan natural induce tu dari suami , mudah nak bersalin nanti

Ikut hormon masing2 sis ...normal je...sbb ade yg pregnant mmg xde nafsu nk bsama...ada pulak ai masa pregnant lg mnjadi nafsu dia nk bsama😅😅

Normal sis.. Lg pn time tu tengah melayan segala sakit tu sakit ni kt setiap anggota badan kita kan.. Blm lg bab loya dan mual hehe

Normal. Sepanjang sy pregnant sy blh kire bersama berapa kali je sis.. Sebulan sekali, kdg2 sebulan tu xde bersama pon 🤣

normal kot. haha. kadang kesian juga kat suami tapi bila kita tanya, dia pun risau juga awl2 hamil nak bersama 😂

Normal kot.. Saya pon lalui benda yg sama jgk cm sis😅

Saya tak bersama lansung semasa hamil. Suami pun faham.

Normal...tp kesian pla Ngan hsbn kan..

Normal sis

normal.