Bulan Ramadhan, mommy semua puasa ke??

Sy ibu hamil yg baru 13 weeks, insya-allah bulan ramadhan nie masuk 16 weeks. Ibu2 hamil semua nak puasa ke x bulan ramadhan nie? Bahaya utk baby x??

23 Balas

Awal2 mengandung memang bayi memerlukan nutrisi utk perkembangan organ. Masa ini memang kena jaga betul2. Tak semestinya kalau badan sis dpt bertahan baby dlm kandungan pun ok. Mesti baby lapar kat dlm. Bayi memerlukan tenaga. Tapi semua terserah pada pandangan individu masing2.