First time prrgnant

Assalam mommies.. sy hamil 4 bln n first time hamil... sy kdg2 mse bgun tdo pgi ade rse sakit2 di bwh perut ..rse mcm sakit senggugut gitu normal ke ? sbb ade tnya kwn yg pnh pregnant..xpnh rsr sakit cmtu

2 Balas

Senggugut yang rasa macam tak tahan ke atau mcm mild pain? Kalau sakit sikit , rasa macam tak selesa je, not too painful. Rasanya biasa je. Happened to me during my pregnancy. 😃 Sebab baby grow up dalam tu. Well, ada yg senang terasa ada yang tak rasa. Tapi kalau macam sakit sangat2, seek for doctor's advice ye.

5y ago

sakit kdg2 je lpas bgun pagi.. lpastu xde dah😀risau jgk sbb first time kn

Mmg akan rasa mcm tu sis..sbb rahim sedang mengembang untuk bagi tempat kt baby..😊