Cirit birit

Hi..sy hamil 6 bulan boleh makan pil chi kit teck aun tak ? Sbb sy sdg mengalami sakit perut@cirit birit yg teruk. Boleh sy tahu petua@tips redakan cirit birit ? Sy dh cirit birit lebih 3 hari. Najis awal2 warna hitam lama kelamaan warna coklat spt biasa..tak tahu punca dari apa😿😿

Cirit birit
21 Balas

minum air msk bnyk je lpas berak.. jgn sembarangan mkn ubat pregnant ni.. bahaya. rujuk doktor dulu utk sebarang ubat ubatan