Cirit birit

Hi..sy hamil 6 bulan boleh makan pil chi kit teck aun tak ? Sbb sy sdg mengalami sakit perut@cirit birit yg teruk. Boleh sy tahu petua@tips redakan cirit birit ? Sy dh cirit birit lebih 3 hari. Najis awal2 warna hitam lama kelamaan warna coklat spt biasa..tak tahu punca dari apa😿😿

Cirit birit
21 Balas

better terus pergi klinik atau hospital sbb takut rehidrasi mcm saya. bahaya juga untuk baby dalam kandungan.

sblm mkn ubat, tanya kat doktor dulu sbb nnt apa-apa terjadi kt kandungan u.pasti mereka akan marah u

hrtu sye pon ade mslah mcm sis, doktor mmg ckp x boleh makan pil mcm ni bahaya utk ibu mengandung

tak faham act apa tu kontraindikasi tapi setahu sayalah herba2 nih mmg xboleh ambil

Takboleh sis Better pg klinik nanti dia bg ubat yang bersesuaian dgn ibu mgndung

better jmp dr sis...aritu sye pon kne mcm tu then dr bgi air grm je..

kat packaging ada tulis ibu hamil x boleh ambik

Confirm tak boleh. Ada tulis kat kotak.

minum yakult merah sis..insyallah ok...

try mkn probiotik,in sha Allah membantu