Gastrik cirit birit 9w5d

Hi mommies 👋🏻 sy skrg cirit birit, badan masuk angin gara2 tak makan satu malam tu. Until now tiap kali nak makan apa2 badan tak dpt trima and trus muntah lg dan cirit birit. Risau dekat baby😥 sy cuba makan tapi lepastu sama juga akan muntah dan cirit birit. Boleh ka makan ubat sakit perut yg pink tu? Ubat pil chi kit teck aun#bantujawab #newmom

1 Balas

better pergi amik ubat kat klinik sebab ibu mengandung takboleh makan ubat sesuka , kebanyakan ingrediant ubat takbaik untuk kandungan