gastrik

sy hamil 10w..sy kna gastrik..sbb sblm hamil pn sy mmg ada gstrik..tp jarang kna..lau kna mmg truk..skrg ni sy kna gastrik wktu hamil..da 3hari..sakit perut amat sngat..bisa perut..g klinik dctr xleh nk bg ubat..sbb prgnant..cuma bg ubat kapur shj..ada x kat sni ibu2 mcm sy..kna gstrik..dan apa ibu2 mkn dan minum utk reda kan cepat gastrik..sy minum susu munth..??

13 Balas

Dh kena gastrik mana boleh minum susu sis. Lg teruk la jawabnya. Sy pn penghidap gastrik. Haritu wktu 12w kena gastrik yg teruk tu. Doktor bg ubat kapur n kurgkn muntah.

3y ago

betul tu....sya pn sama...smpai kna msuk hspital sbb mntah lpas tu dihidrasi