Pantang keguguran

hi. sy gugur sendiri on 14weeks. doc scan cume tinggal sisa2 uri skit je, so xperlu buat d&c. tp nak tanye. skrg tgh pantang but kdg2 perut masih rase sakit2.normal ke tu? brape lame eh darah akan hbis keluar?

15 Balas

Sy pon kena d&c sis 12week hrtu, dlm masa sama tu doc suntik sekali kecutkn rahim kat peha.. Sy ritu doc bagi rehat 3jam dl sblm cek 2nd dlm rahim.. Alhamdulillah balik rmah xsakit perut sbb doc scan btul² kat miss v tu. Sy keluar drh mcm drh period tu sis 2week, after tu sy boleh bertungku lpas drh dh btl² kering.. Moga sis tabah ya. Salam takziah