Tempoh Berpantang

Brape hari kena pantang lepas miscarriage. Sy buat d&c kelmarin. Mohon share bg yg berpengalaman. Tq

6 Balas

Sy pantang makan 2mggu.. Tp cuti keje smggu je sbb doc bagi mc smggu je..

Tahun lepas Saya pantang 2 minggu jee. Pastu masuk keja macam biasa.

4y ago

Pantang dari segi makan mnum yer 2 minggu tuu.. Kalau bersama dgn suami, doc ckp after 3 months seeeloknya.

Pantang makan 3 bulan..sbb nk bg rahim btl2 chat..

2 minggu sis. Jangan bersama dulu dengan husband.

Seelok sama spt orang bersalin pantang

4y ago

Ye betul. Saya pantang keguguran sama mcm org yg normal pantang bersalin tu. Makan pun sama. Lepas tu apa yg penting, kne mengurut

Hari tu sya 2minggu lebih..