Pantang keguguran

hi. sy gugur sendiri on 14weeks. doc scan cume tinggal sisa2 uri skit je, so xperlu buat d&c. tp nak tanye. skrg tgh pantang but kdg2 perut masih rase sakit2.normal ke tu? brape lame eh darah akan hbis keluar?

15 Balas

Sptotnya cuci habis tu. Pendapat sy, Mne boleh tinggal sisa2 wlpn sikit.sy dlu buat D&C..lpas tu xde sakit perut dh.sy pantang mcm org bsalin,sis try sllu btungku bg darah cpt turun.. Klau sakit tu means ada lg xbuang hbis tu. Baik sis refer hosp.