firstime experience

Ada tak kt sini yg pernah test upt dapat double line but sec line just faint. N after few days try re-test balik but the sec line tak muncul plk. Is it negative result?

2 Balas

Sy sis..hehe..first time cek..double tapi second line tu kabur..kali ke2 cek double dan terang.g klinik utk confirm pon double tp satu line tu kabur.doc consider negatif.so after 2 week sy g klinik utk scan doc kata x nampak apa dan doc suggest buat upt tp hny naik satu line. sampai sekarang x period.sy pon dh confuse.tunggu lepas abes PKP sy nk g scan takut ada cyst atau fibroid.

4y ago

Uish nauzubillah, mintak jauh la kena cyst n fibroid tu. Moga dipermudahkan urusan n ada rezeki baby sis😊kalau sy plk bila retest xnampak langsung sec line ni yg rasa sedih pun ada huhu my mom pun ad kata nk kna tggu lama sikit kalau awal2 mmg taknmpak lagi. Tapi kite gatai nak cek hari2 pastu mula emosi huhu 😅

Maaf sis, takde experience yang sama. Saya doakan semoga sis dipermudahkan urusan dan mudah mudahkan ada rezeki untuk sis. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Allahumma Ameen. Terimakasih, Moga doa tu berbalik pd awk juga sis 💗