bby 6m

Hi sy first ibu..14hb ni ank sy 6bln bru bolh mkn..sy jd confius nurse ckp xbolh kasi bby mkn gula n garam..kalau buat bbur ksong aje..tp mertua ckp nk buat bbur cair sup2 ltk garam..

8 Balas

bby saya pun mggu dpn bru nk start mkn. doc ckp garam xelok utk bby. sbb buah pinggang xboleh bekerja lebih lagi. n buat rule 4 hari bubur kosong cair2 ja. 4 hari lagi try buah. sbb kna buat rule tu nk tngok bby ad allergic ap2 x. bru mommy bolh tahu.

5y ago

Nurse kd pn dh pesan 4hri awl2 try bg bbur kosng cair2 gitu..hri kelima try buat puri syur2 1hri 1jnis..bby pny buah pinggag kecik lg..tq😍