cari kwn

Sy due bsalin 9/11/2019 (HSA JB) Ade x yg geng due nnti.

24 Balas

Sy jngka 17/11 sme di HSA JB ikut kn sy nk Ke HSI tpi Di sebb kn sy ada kes jdi doc x saran kn sy ke HSI sO trpksa lah di HSA insyaa allah.. atau mne sempt jew lah hihi..😂sb nk bernk lau dh sakit mne2 hsptl bole je jnji buku merh bwk.. ape2 pn moga kita smua di permudh kn segalanye .aamiin..

2y ago

nak tanya. dekat hsa jb masuk labour room nurse minta apa je nanti? 🥰

saya cepat sikit je due dr awk,2/11,,first baby ..n planning pon dekat hsa jb...hopefully bby kluar on time lah,,aamiin

Sama saya skrg 30mggu..tggl 7 mggu kg kena serah dri bb gdm insulin...mgkin awl bln 11...date 23.11

baby da kuar 7/9.. kat labour room HSA sorg² huhuhu.. peluk puas² suami sblum dyowg suruh masuk wad..

4y ago

cannottt.. nak hantat makanan jmpe kejap pon tak bolee.. lepas da beranak baru boleh.. sy lahir anak saya 2.30pagi untung tak ramai org. So, suami dpt g jmpe baby kt wad baby byk² then jumpa saya lepas beranak kt dlm wad amek uri tp tak lama gak dlm 15 minit gtu..

Sama befday dgn saya ni bby awok hihi..selmat bersalin ya..semoga dipermudahkan

sy! due date 4/11. insyallah delivery di HSA JB. xsaabar nya nak bersalin ;D

sy insyallah 9/11 jugak..semoga urusan kite di permudahkan ..amin2 😘

🙋🤭kita geng sis Sya juga 9/11/2019 semoga di permudahkan

due sy 12/11/19 (HSI JB) mme tau jmp geng jgk 😅

saya due 30/11 HSA JB juga 🤗