Bleeding

Sy dh scan kt swasta lps sy bleeding. Doc ckp janin sy sihat stkt ni. Xde mslh. Bleeding tu bukan merah pekat. Merah cair je. Jadi sy xprlu risau apa2 dlu kan? Ni kali pertama sy pregnant. Jd sy agak paranoid tgk drh keluar hritu ?.

Bleeding
26 Balas

Bykkn rehat..klu doc cakap bby ok je insya Allah xda apa yg ptt di risaukan.

dear tgk pd trkh due date ni...7hb 1 2021...cm mna kandungn da selamat delivery ka?

3y ago

Hi. yes dh selamat alhamdulillah. ank sy dh 6 bulan dh. 🥰🥰. semakin sihat dn membesar smp sy xlarat dh nk dukung2 😅

Saya nak tanya kalau kerajaan dia scan baby bpe week ye

Sy pernah bleeding 7weeks+ Alhamdulillah xde pape. Banyakkan rest jangan stress2

2y ago

tgh alaminya skrg prgnt 7weeks+..risau

Thanks for the comments. Luckily im wfh. Kalau x lagi parah jawabnya.

Sy pun sama.. Doktor suruh bnyk rehat kurangkan xtvt kerja berat

Bnykkan bedrest sis..jgn buat kerja berat tau

Waktu bleeding berapa week?

4y ago

Awal jgk. Mse tu dlm 5 6 mgu jgk. Baru sangat tu

8 weeks belum nampak janin ke sis?

4y ago

Sy pon xnmpk sngt. Tgh tunggu repeat scan minggu dpn. Stkt ni takde bleeding. Hrp baik² aja la

elakkan buat kerja berat.